+32 476 02 37 30 | info@vibel.be

We bieden hulp voor Joomla problemen & vragen

line art team ladder Veel van onze klanten vinden dat geweldig om zelf hun website te beheren en aan te passen wanneer nodig, want dit betekent totale onafhankelijkheid van anderen. Al zijn er natuurlijk ook klanten die net graag beroep doen op onze expertise, zelfs voor kleine aanpassingen.

Waarmee kunnen we helpen?

Niettemin, wie op zoek is naar een beetje (of veel) hulp bij Joomla problemen, kan dus bij ons terecht. Zelfs als je nog van nul moet beginnen of als je website eigenlijk op korte termijn up and running moet zijn. Of gewoonweg omdat er iets niet werkt zoals het zou moeten werken. Heb je Joomla help nodig, dan ben je op het juiste adres.

Technische bijstand nodig? Gebruik je eigen Joomla helpdesk

Door onze hulp en technische bijstand geraakt je eigen Joomla website op tijd klaar met een minimum aan kosten. Wanneer je vastloopt op een technisch probleem kan je uiteraard Google inschakelen en meestal vind je na verloop van tijd het antwoord wel. 

Wanneer je echter geen zin hebt om tijd te verliezen en het gewoon even aan iemand wil vragen, die met kennis van zaken, kort en duidelijk kan zeggen hoe je dit nu het beste oplost, dan zit je goed bij ons.

Of je geeft het even uit handen, dat kan natuurlijk ook. Dan loggen we in, we stellen alles correct in en geven de controle terug aan jou. We helpen je elk Joomla probleem oplossen.

Advies nodig over Joomla?

We helpen je op weg met specifieke vragen over extensies en plugins. Wij werken namelijk dagelijks met allerlei soorten modules en plug-ins, weten ondertussen al heel goed welke de beste resultaten geven en hoe je ze het beste instelt.

Ook wanneer je extensie toch niet zo gemakkelijk hanteerbaar blijkt te zijn als het liet uitschijnen, kunnen we vast wel een oplossing aan de hand doen.

Ook wanneer het gaat over veiligheidsissues en specifieke problemen die kunnen opduiken, gaan we je helpen de problemen op te lossen.

Nee, je bent niet de eerste waarvan de website werd gehackt of waar na een automatische update plots alles in de soep draait. Meestal kunnen we ook dit weer recht trekken

Hulp bij Joomla website maken​

We geven je wat inspiratie om je zelf die website te laten maken. Je bent namelijk best wel handig aangelegd, je werkt vlot met een computer en meestal heb je na even zoeken wel uitgevogeld hoe een programma precies werkt? Wel, dan ga je ook een Joomla website kunnen maken en onderhouden. Maar, zoals steeds, is alle begin moeilijk.


Iemand die je op weg zet met de basispagina en de algemene lay-out kan dan ook een wereld van verschil maken. Daarna moet je de pagina gewoonweg kopiëren, aanpassen en ben je pas echt vertrokken.

Je wilt een betere vindbaarheid in Google?

We helpen je met de technische instellingen om de vindbaarheid van je website in Google te verbeteren. Met andere woorden: we gaan de SEO (Search Engine Optimization) van je website bekijken, analyseren en je een boel suggesties aan de hand doen over hoe je met een aantal ingrepen alvast een resultaat kan behalen.

We laten je zien wat je moet doen en waarom. Hoe je dit precies moet aanpakken en welke plug-ins daarvoor het meest in aanmerking komen.

Waarmee kunnen we helpen?